My high school semester in the USA!

Skype!!

Heeej allemaal!

Het is alweer meer dan 3 maanden geleden sinds mijn laatste blog, dus leek het me een goed idee om vóór alle examens nog even wat van me te laten horen. Oke, ik heb echt geen idee waar ik moet beginnen haha.

Met mijn gastgezin gaat het heel goed! We hebben echt al veel contact via mail, skype, facebook en vooral met Sara kan ik het super goed vinden. Het is bijna eng zoveel dat we gemeen hebben! We kunnen echt uren met elkaar praten op skype en ik heb ook al wat toekomstige klasgenootjes ontmoet. :) We hebben tegenwoordig een nieuwe hobby. Namelijk: fotocollages maken! Hahaha We maken zo veel mogelijk foto's, van bijvoorbeeld de school of het huis en dan maken we er een soort 'photo album' van en die sturen we dan aan elkaar door. Het is echt super leuk om te doen en zo kunnen we iets van elkaars leven zien. Sara vindt onze kluisjes namelijk suuuper klein en volgens mij snappen ze niet veel van ons schoolsysteem.

Als ik het goed begrijp word ik volgend jaar senior! (eindexamenjaar) Ik vind hun school echt helemaal geweldig omdat ze vooral na school heel veel activiteiten doen. Zo vroeg Sara of ik mee wil doen aan volleybal, choir, drama EN dat ze na school heel vaak naar vrienden toe gaan! Ik heb geen idee hoe dat allemaal past in 1 dag maar dat zal wel goedkomen :D

Op de ranch zijn ze nu aan het verbouwen en dat proberen ze af te hebben voordat ik kom. Mijn kamer was niet meer geupdate sinds 1960, dus die hebben ze ook helemaal veranderd. Dat vind ik zo lief! Wat ik ook totaal niet verwacht had, is dat ik een eigen badkamer krijg! Ze zijn nu bezig met 'calving' en volgens mijn gastmoeder worden er bijna 1000 kalfjes geboren! Ze hebben laatst ook jonge katjes gekregen, dus ik weet zeker dat ik me daar helemaal thuis ga voelen :D Iedereen is echt zó ontzettend aardig en gastvrij dat ik me echt heel erg welkom voel. Ik kan daarom ook echt niet wachten om te gaan!

In juni heb ik een voorbereidingsbijeenkomst van Travel Active, dus waarschijnlijk schijf ik daarna een nieuwe blog. 14 Juni krijg ik de uitslag van mijn examen dus kan ik jullie ook gelijk laten weten of ik geslaagd ben! Voor het zover is moet ik nu toch echt gaan beginnen met leren...

Veel liefs, Ellis

Lisette

Aaah Ellis ik ben zo blij voor je dat je zo'n top gezin hebt! Ze klinken echt als enorm lieve mensen en ik geloof dat je enorm veel geluk hebt met zo'n gastgezin! Nog maar 3,5 maandjeees :D!
xxxxxxx

Jan

Mooi verhaal Ellis, en het lijkt erop dat je het echt heel erg goed getroffen hebt met dit gezin en de school. Veel succes met de voorbereidingen op je examen. En daarna kun jij je koffers gaan pakken. Superspannend!

Nicolle

Ha Ellis,

Vanaf vandaag ga ik je ook volgen. Ben een collega van je moeder (misschien wist je dat al). Ik vind het een super plan dat je dit gaat doen en ik wens je nu al heel veel succes. Groetjes Nicolle