My high school semester in the USA!

Pakket opgestuurd!

Hier is dan eindelijk mijn 2de verhaal! Ik heb eerst heel lang zitten twijfelen of ik wel een blog moest schrijven omdat ik niet veel info heb. Eerst wilde ik het niet doen,maar na een mega lange discussie met mezelf heb ik het opgegeven en ik vond de 11de van de 11de wel een leuke datum dussss....

Ik zal even bij mijn vorige verhaal beginnen. Na het interview iser eigenlijk vrij weinig gebeurt.Travel active zou mijn aanmeldingspakket controlerenom te kijken of alles goed was. Dit doen ze omdatde partnerorganisatie in de USA nogal streng is bij het accepteren van studenten. Mijnpakket moest dus eerst door 3 fases. Dat wil zeggen dat er 3 verschillende mensenmijn pakketgingen controleren. Vanaf dat momentbegon het wachten... na een paar weken moest ikTravelactive mailen omde datumsvan mijn inentingen door tegeven en toen kreeg ik te horen dat ik al in fase 2zat! Wow dat duurt niet zo lang! (Dacht ik..) Een paar weken later hoorde ikvia via dat depakketten vorige week vrijdag verstuurdzouden wordenen ze zouden me mailen als het zover was.Omdat ik eergister noggeen mailtje had, besloot ikTravel Active te mailen (ongeduld) entoen kreeg ik gisteren het verlossende woord dat hij opgestuurd is naar AYUSA! (partnerorganisatiein San Fransisco)Zij gaan controleren of ik geschikt ben voor het high school programma en als dat zo is dan gaan ze een gezin voor me zoeken.

Na het lange wachten wasikzo blij met de mail die zei dat ik weer kon wachten, dat ik half rennen naar beneden ben gerent om het iedereen te vertellen:DIk krijgwaarschijnlijk pas over een maand ofzo te horen of ik geaccepteerd ben dus het kan nog wel even duren voordat mijn 3de verhaal online komt. Maar dat maakt niks uit want ik vind het niets weten ook wel iets hebben :D

Verder vind ik het echt super leuk dat iedereen me volgt en dat jullie ook zoenthousiast reageren! Ik vind het echt geweldig om jullie berichtjes te lezen en bedankt dat jullieelke keer weermijn Amerika verhaal aanhoren!Haha ik snap dat dat niet altijd makkelijk is.

Nou hopelijk kan ik jullie de volgende keer vertellen dat ik geaccepteerd ben! Fingers crossed!

Liefs,Ellis

Manon

Whoeehoeee!!!! Jeey (tm)!!
Meer heb ik niet te zegge haha!
xxxxxxx
Ps. jeey ik ben de eerste.

Cyenna

Wow echt super vet!